Ideas Ibiza CB informeert u over haar privacybeleid met betrekking tot de behandeling en bescherming van persoonlijke gegevens van gebruikers die kunnen worden verzameld tijdens het browsen op de website https://welcometoibiza.com.

In die zin garandeert Ideas Ibiza CB de naleving van de huidige regelgeving met betrekking tot de bescherming van persoonlijke gegevens, weergegeven in organieke wet 3/2018, van 5 december, inzake de bescherming van persoonlijke gegevens en de garantie van digitale rechten (LOPD GDD). Het voldoet ook aan Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen (RGPD).

Het gebruik van de website impliceert de acceptatie van dit Privacybeleid en de voorwaarden opgenomen in de Disclaimer.

Identiteit van de verantwoordelijke

Beginselen toegepast bij gegevensverwerking

Bij de verwerking van uw persoonsgegevens past de houder de volgende principes toe die voldoen aan de vereisten van de nieuwe Europese verordening gegevensbescherming (AVG):

Verkrijgen van persoonlijke gegevens

Bladeren https://welcometoibiza.com Het is niet nodig om persoonlijke informatie te verstrekken.

De gevallen waarin u uw persoonlijke gegevens verstrekt, zijn de volgende:

plicht

De houder deelt u mee dat u op uw persoonlijke gegevens het recht hebt om:

De uitoefening van deze rechten is persoonlijk en moet daarom rechtstreeks door de belanghebbende worden uitgeoefend, die dit rechtstreeks bij de eigenaar vraagt, wat betekent dat elke klant, abonnee of medewerker die zijn gegevens heeft verstrekt op elk moment naar Ideas Ibiza CB kan gaan en een verzoek kan indienen. informatie over de gegevens die u hebt opgeslagen en hoe u deze hebt verkregen, hun rectificatie vragen, de overdraagbaarheid van uw persoonlijke gegevens aanvragen, bezwaar maken tegen de behandeling, het gebruik ervan beperken of de verwijdering van dergelijke gegevens in de bestanden van de eigenaar verzoeken.

Om uw recht op toegang, rectificatie, annulering, overdraagbaarheid en verzet uit te oefenen, moet u een e-mail sturen naar info@ideasibiza.es samen met het wettelijk geldig bewijs, zoals een fotokopie van de DNI of gelijkwaardig.

U hebt het recht op effectieve rechterlijke bescherming en om een ​​claim in te dienen bij de controle-instantie, in dit geval het Spaanse Agentschap voor gegevensbescherming, als u van mening bent dat de verwerking van uw persoonlijke gegevens in strijd is met de verordening.

Doel van de verwerking van persoonsgegevens

Wanneer u verbinding maakt met de website om een ​​e-mail naar de eigenaar te sturen, een opmerking over een artikel of een pagina schrijft, zich abonneert op hun nieuwsbrief, geeft u persoonlijke informatie op waarvoor Ideas Ibiza CB verantwoordelijk is. Deze informatie kan persoonlijke gegevens bevatten zoals uw IP-adres, naam en achternaam, fysiek adres, e-mailadres, telefoonnummer en andere informatie. Door deze informatie te verstrekken, stemt u ermee in dat uw informatie wordt verzameld, gebruikt, beheerd en opgeslagen door - Dinahodting - alleen zoals beschreven in de Disclaimer en in het heden Privacybeleid.

De persoonlijke gegevens en het doel van de behandeling door de houder verschillen volgens het systeem voor het vastleggen van informatie:

Er zijn andere doeleinden waarvoor de houder persoonsgegevens verwerkt:

Beveiliging van persoonlijke gegevens

Om uw persoonlijke gegevens te beschermen, neemt de Eigenaar alle redelijke voorzorgsmaatregelen en volgt de beste praktijken van de branche om verlies, misbruik, onjuiste toegang, openbaarmaking, wijziging of vernietiging daarvan te voorkomen.

De website wordt gehost door Dinahodting. De veiligheid van de gegevens is gegarandeerd, aangezien ze er alle nodige beveiligingsmaatregelen voor nemen. U kunt hun privacybeleid raadplegen voor meer informatie.

Inhoud van andere websites

De pagina's van deze website kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, artikelen, enz.). De ingesloten inhoud van andere websites gedraagt ​​zich op precies dezelfde manier alsof u de andere website had bezocht.

Deze websites kunnen gegevens over u verzamelen, cookies gebruiken, een extra trackingcode van derden insluiten en uw interactie volgen met behulp van deze code.

cookies beleid

Om deze website goed te laten werken, moet u cookies gebruiken. Dit is informatie die is opgeslagen in uw webbrowser.

Op pagina cookies beleid U kunt alle informatie raadplegen met betrekking tot het verzamelbeleid, het doel en de behandeling van cookies.

Legitimatie voor gegevensverwerking

De wettelijke basis voor de verwerking van uw gegevens is: toestemming.

Om contact op te nemen met de houder, u te abonneren op een nieuwsbrief of opmerkingen te maken op deze website, moet u dit privacybeleid accepteren.

Persoonlijke gegevenscategorieën

De categorieën persoonsgegevens die door de houder worden verwerkt, zijn:

Bewaring van persoonlijke gegevens

De persoonlijke gegevens die u aan de houder verstrekt, worden bewaard totdat u om verwijdering verzoekt.

Ontvangers van persoonlijke gegevens

  • MailPoet is een product van Wysija SARL, een bedrijf geregistreerd in het handelsregister van Marseille onder nummer B 538 230 186 en met maatschappelijke zetel te 6 rue Dieudé, 13006, Marseille (Frankrijk).
    Meer informatie op: https://www.mailpoet.com
    MailPoet behandelt de gegevens om oplossingen te bieden voor het versturen van e-mails en marketing naar de Eigenaar.
  • Google Analytics is een webanalysedienst van Google, Inc., een bedrijf uit Delaware met hoofdkantoor op 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Californië), CA 94043, Verenigde Staten ("Google").
    Google Analytics maakt gebruik van "cookies", tekstbestanden die zich op uw computer bevinden, om de houder te helpen het gebruik van de gebruikers van de website te analyseren. De door de cookie gegenereerde informatie over het gebruik van de website (inclusief het IP-adres) wordt direct door Google verzonden en gearchiveerd op servers in de Verenigde Staten.
    Meer informatie op: https://analytics.google.com
  • Google AdSense is een reeks advertentieservices die worden aangeboden door Google, Inc., een bedrijf uit Delaware, met het hoofdkantoor op 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (California), CA 94043, Verenigde Staten ("Google").
    AdSense gebruikt cookies om advertenties te verbeteren, te segmenteren op basis van inhoud die relevant is voor gebruikers en om campagneprestatierapporten te verbeteren.
    Meer informatie op: https://www.google.com/adsense

Op de pagina van Google privacybeleid Er wordt uitgelegd hoe Google privacy beheert met betrekking tot het gebruik van cookies en andere informatie.

U kunt ook een lijst met bekijken soorten cookies die Google en zijn medewerkers gebruiken en alle informatie met betrekking tot hun gebruik van de reclame cookies.

Surfen op het web

Tijdens het browsen https://welcometoibiza.com Niet-identificerende gegevens kunnen worden verzameld, waaronder het IP-adres, geolocatie, een record van hoe services en sites worden gebruikt, surfgedrag en andere gegevens die niet kunnen worden gebruikt om u te identificeren.

De website maakt gebruik van de volgende analyseservices van derden:

De Eigenaar gebruikt de verkregen informatie om statistische gegevens te verkrijgen, trends te analyseren, de site te beheren, navigatiepatronen te bestuderen en demografische informatie te verzamelen.

De Eigenaar is niet verantwoordelijk voor de behandeling van persoonlijke gegevens gemaakt door webpagina's die toegankelijk zijn via de verschillende links op de website.

Nauwkeurigheid en waarheidsgetrouwheid van persoonlijke gegevens

U stemt ermee in dat de aan de houder verstrekte informatie correct, volledig, nauwkeurig en actueel is en dat deze naar behoren wordt bijgewerkt.

Als gebruiker van de website bent u als enige verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid en juistheid van de gegevens die naar de website worden verzonden, waardoor Ideas Ibiza CB wordt vrijgesteld van elke verantwoordelijkheid in dit opzicht.

Acceptatie en toestemming

Als gebruiker van de website verklaart u op de hoogte te zijn van de voorwaarden voor de bescherming van persoonsgegevens, aanvaardt u en stemt u in met de behandeling daarvan door Ideas Ibiza CB op de wijze en voor de doeleinden zoals aangegeven in dit Privacybeleid.

herroepbaarheid

Om uw recht op toegang, rectificatie, annulering, overdraagbaarheid en verzet uit te oefenen, moet u een e-mail sturen naar info@ideasibiza.es samen met het wettelijk geldig bewijs, zoals een fotokopie van de DNI of gelijkwaardig.

De uitoefening van deze rechten omvat geen gegevens die Ideas Ibiza CB verplicht is te bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.

Wijzigingen in het privacybeleid

De houder behoudt zich het recht voor om dit privacybeleid te wijzigen om het aan te passen aan wetgevende of jurisprudentiële ontwikkelingen, evenals aan industriële praktijken.

Dit beleid is van kracht totdat het wordt aangepast door anderen, naar behoren gepubliceerd.